News Update21 Agustus 2017 13:32:39: Family Day (Celebration of Indonesian Independence Day)

Vission & Mission Statement

VISION

To create good independent students who are creative, communicative, skillful, and able to apply high technology through fun teaching learning process.

Membentuk siswa- siswi mandiri yang kreatif, komunikatif, terampil, dan mampu mengaplikasikan teknologi melalui proses pembelajaran yang menyenangkan.

MISSION

1. To implement fun attractive innovative teaching learning process.

Mengaplikasikan sarana pembelajaran yang atraktif, inovatif, menyenangkan bagi siswa (Fun Learning).

2. To educate the student to be :

Mendidik dan membangun siswa untuk :

a) Humble, honest, , honorable, independent and empathy to others as it is stated in PKBN2K.

Ramah, Jujur, berintegritas, mandiri, dan memiliki kepekaan sosial yang ada di dalam PKBN2K.

b) Able to communicate effectively in both English and Indonesian.

Mampu berkomunikasi secara efektif dan interaktif dalam bahasa Inggris dan Indonesia.

3. To equip the students with representative tools in supporting good teaching learning process.

Menyediakan sarana dan prasarana yang representative dalam mendukung proses pembelajaran.

Chatting
Statistik Member